A kineziológiáról Szabadlélekprojekt - Simon-Balla Xénia

A kineziológiáról

 A kineziológia egy holisztikus természetű, alternatív, komplementer jellegű személyiség- és képességfejlesztő módszer, amely pszichológiai és pedagógiai elemeket is tartalmaz. Az izmok és a testmozgás tudományát jelenti. A kineziológiai módszerek támogatják az emberek azzal kapcsolatos törekvéseit, hogy megismerjék önmaguk belső, fantasztikus gyógyító és gyógyulni tudó képességét. Lehetőséget teremtenek mindenki számára, hogy a tudatalattiban tárolt, elnyomott érzelmi sérüléseket, információkat előhozzák, és így a gyógyulás akadályában álló energiablokkok és stressz feloldásával visszanyerjék az öngyógyulás képességét.

Fordulj hozzám bizalommal, amennyiben bármilyen stresszel kapcsolatos vagy stresszhez köthető probléma az, amiben segítségre van szükséged!

A kineziológiai módszerek segítségével vissza lehet állítani azt a múltban felborult egyensúlyt, amely hatással van a jelenre és meghatározza a mindennapjaidat (stressz helyzetek, lelki problémákhoz kapcsolódó stressz, jelenben történő elakadások oldása). Az oldás során izomtesztelést használok. Ennek segítségével tudom a problémához kapcsolódó információkat az agyból lehívni. Az izom a negatív stressz hatására tónustalanná válik, elgyengülő választ ad (Ülj le, kérlek, mert szeretnék neked valami kellemetlen dolgot mondani! – mondjuk a másik embernek, ha valami kellemetlen dolgot akarunk közölni). Az izom tónusának változásai alapján közösen meg tudjuk határozni, hogy mit tartalmaz a tudatalatti, vagy hol van a legmegfelelőbb kor az adott probléma megértéséhez, amivel dolgoznunk kell. Így tesztelhetőek ki azok a negatív gondolati, viselkedési minták és stressz-válaszok, amelyek a problémához kapcsolódó legjobb megértést biztosítják.

Kérdésed van? Szívesen fogadom üzeneteidet.

Call Now Button