• Időről-időre rád tör a félelem?
  • Eluralkodik rajtad a szorongás?
  • Elviselhetetlenül rossz a közérzeted?
  • Egyik pillanatról a másikra remegni kezd a lábad?
  • Úgy érzed, elájulsz? Legszívesebben elmenekülnél?
  • Úgy érzed, nem te irányítasz? Kontrollt vesztettél?

A félelem és a szorongás nem kötődik feltétlenül konkrét eseményhez, bármikor, bármilyen élethelyzetben előjöhet. Kiszámíthatatlan lehet, kiváltó ok nélkül is előfordulhat, és aki egyszer már átélte, szeretné elkerülni. Hirtelen rohamokban jelentkező heves szorongásban is megnyilvánulhat, amiket az adott helyzetre, szituációra adott stressz válaszok is kialakíthatnak. Nagyon nehéz olyan keretek között létezni, amikor félek attól, amiről tudom, hogy valójában nem is veszélyes. Állandó félelem alakulhat ki.

Próbálod elkerülni azokat a helyzeteket, amelyekben a szorongás  már előfordult? Társaságban egyre kevésbé kommunikálsz? Munkahelyeden igyekszel kerülni a stresszes szituációkat?

Szeretnél megismerkedni egy olyan módszerrel, amely könnyed, biztonságos és pozitív változást hozhat ebben az ügyben?

A kineziológiai módszerek segítségével vissza lehet állítani azt a múltban felborult egyensúlyt, amely hatással van a jelenre és meghatározza a mindennapjaidat (stressz helyzetek, lelki problémákhoz kapcsolódó stressz, jelenben történő elakadások oldása). Az oldás során izomtesztelést használok. Ennek segítségével tudom a problémához kapcsolódó információkat az agyból lehívni. Az izom a negatív stressz hatására tónustalanná válik, elgyengülő választ ad (Ülj le, kérlek, mert szeretnék neked valami kellemetlen dolgot mondani! – mondjuk a másik embernek, ha valami kellemetlen dolgot akarunk közölni). Az izom tónusának változásai alapján közösen meg tudjuk határozni, hogy mit tartalmaz a tudatalatti, vagy hol van a legmegfelelőbb kor az adott probléma megértéséhez, amivel dolgoznunk kell. Így tesztelhetőek ki azok a negatív gondolati, viselkedési minták és stressz-válaszok, amelyek a problémához kapcsolódó legjobb megértést biztosítják.

Call Now Button