Nehezen barátkozol? Nem jössz ki a munkatársaiddal? Gondjaid vannak az iskolában? Nem tudsz elbeszélgetni? Társaságban visszahúzódsz? Zavarban érzed magad? Kirekesztettség érzésed van?

A társadalomba való beilleszkedés sokszor nagyon nehéznek tűnik bizonyos emberek számára. Akit bármilyen személyét mélyebben érintő sérelem ért gyerekkorában szülei, családtagjai, tanítói, csoporttársai vagy más emberek részéről, joggal válik visszahúzódóbbá, mint a társai. Adott esetben lehetséges, hogy tudatában sem vagy annak, valójában a zárkózottságod miatt nem tudnak hozzád közelebb férkőzni az emberek. Vagy valamilyen olyan tulajdonságot feltételeznek rólad, amilyen nem is vagy, és ez taszítja őket. Közös munkával elérhetjük, hogy komfortosabban érezd magad a számodra nehezebb társas helyzetekben.

Nem írnak vissza? Leráznak? Mást hívnak el helyetted? Mindig te vagy kipécézve? Úgy érzed, összefogtak a hátad mögött és rólad beszélnek? Egyedül, magányosnak érzed magad?

Szeretnél megismerkedni egy olyan módszerrel, amely könnyed, biztonságos és pozitív változást hozhatna ebben az ügyben?

Nagyon szívszorító és kellemetlen az, amikor a többieket nézed, vagy csak rájuk gondolsz és eszedbe jut, hogy milyen jól érezhetik magukat nélküled. Ha nem „csak” kiközösítenek, hanem még bántanak is, akkor még rosszabb lehet a helyzet. Ha a kollégáid piszkálnak, gúnyos megjegyzéseket tesznek, az is nagyon rosszul eshet neked. Az egész életedet is megkeseríthetik, hiszen van, hogy a munkahelyeden több időt töltesz, mint otthon. Kiemelkedő jelentőséggel bír, hogyan érzed magad a napod döntő többségében.

Félénkség, beilleszkedéssel kapcsolatos stresszek oldása Szabadlélekprojekt - Simon-Balla Xénia

A kineziológiai módszerek segítségével vissza lehet állítani azt a múltban felborult egyensúlyt, amely hatással van a jelenre és meghatározza a mindennapjaidat (stressz helyzetek, lelki problémákhoz kapcsolódó stressz, jelenben történő elakadások oldása). Az oldás során izomtesztelést használok. Ennek segítségével tudom a problémához kapcsolódó információkat az agyból lehívni. Az izom a negatív stressz hatására tónustalanná válik, elgyengülő választ ad (Ülj le, kérlek, mert szeretnék neked valami kellemetlen dolgot mondani! – mondjuk a másik embernek, ha valami kellemetlen dolgot akarunk közölni). Az izom tónusának változásai alapján közösen meg tudjuk határozni, hogy mit tartalmaz a tudatalatti, vagy hol van a legmegfelelőbb kor az adott probléma megértéséhez, amivel dolgoznunk kell. Így tesztelhetőek ki azok a negatív gondolati, viselkedési minták és stressz-válaszok, amelyek a problémához kapcsolódó legjobb megértést biztosítják.

Call Now Button