Hogyan betegíti meg a lélek a testet? Boldog és elégedett vagyok az életemmel? Mikor jelent meg a testi problémám? Milyen eseményhez, történéshez tudnám kötni? Ért valamilyen trauma? Vagy régi rossz emlékekben merültem el újra? Min stresszelek?

A legtöbb betegség lelki eredetű okokra is visszavezethető. A kiváltó okok között előkelő helyet foglal el korunk népbetegsége: a stressz. One brain kineziológiai oldás segítségével könnyedén tudjuk kezelni a negatív stresszt. Amikor a lélek beteg, de ezt nem akarjuk tudomásul venni, akkor előfordulhat, hogy a fizikai egészségünk megromlik, és a mentális problémák testi tünetekben jelentkezhetnek. Kevés olyan betegség létezik, amelynek csak fizikai vagy csak lelki okai vannak, ezek többnyire keverednek. Ahol nem kezelik a lelki okokat, ott nincs valódi gyógyulás, csak véget nem érő kezelések, és a gyógyszeres kezelések után újabb gyógyszerek a mellékhatások megszüntetésére. Kineziológiai szempontból a probléma stresszokozóival kell foglalkoznunk, és megszüntetnünk az energiablokkokat a valódi javulás érdekében.

Úgy érzed, nem működik jól a tested? Fájdalmaid vannak? Vagy más típusúak a tüneteid? Szeretnél megismerkedni egy olyan módszerrel, amely könnyed, biztonságos és pozitív változást hozhatna ebben az ügyben?

Fizikai betegségekkel kapcsolatos stresszmentesítés Szabadlélekprojekt - Simon-Balla Xénia

Napjainkban nagyon sok ember nyomja el magában a problémáit. Feladja, hogy megoldja őket, és nem is sejti, hogy fizikai panaszai hátterében milyen okok állhatnak. Ha egy negatív érzelem kibillent minket az egyensúlyunkból, és ez az állapot tartósan fennáll, olyan elakadások, blokkok keletkezhetnek, amelyek következtében az egyes szervekben kezdetben kisebb funkciózavarok, később azonban betegségtünetek jelentkezhetnek. A tünetek figyelmeztetnek arra, hogy felfogásunkon, hozzáállásunkon és életmódunkon változtatnunk kell. Mindig az a szervünk, testrészünk betegszik meg, amely mintegy jelképezi a problémánkat.

A kineziológiai módszerek segítségével vissza lehet állítani azt a múltban felborult egyensúlyt, amely hatással van a jelenre és meghatározza a mindennapjaidat (stressz helyzetek, lelki problémákhoz kapcsolódó stressz, jelenben történő elakadások oldása). Az oldás során izomtesztelést használok. Ennek segítségével tudom a problémához kapcsolódó információkat az agyból lehívni. Az izom a negatív stressz hatására tónustalanná válik, elgyengülő választ ad (Ülj le, kérlek, mert szeretnék neked valami kellemetlen dolgot mondani! – mondjuk a másik embernek, ha valami kellemetlen dolgot akarunk közölni). Az izom tónusának változásai alapján közösen meg tudjuk határozni, hogy mit tartalmaz a tudatalatti, vagy hol van a legmegfelelőbb kor az adott probléma megértéséhez, amivel dolgoznunk kell. Így tesztelhetőek ki azok a negatív gondolati, viselkedési minták és stressz-válaszok, amelyek a problémához kapcsolódó legjobb megértést biztosítják.

Ebben az esetben a kineziológiai stresszoldás a pszichológusi és orvosi kezelés kiegészítéseként javasolt.

Call Now Button