Amikor először jártam kineziológusnál, azt gondoltam, ez valami furcsa hókuszpókusz. Nagyon nem tetszett az egész módszer, nem hittem benne és a szakemberben se bíztam.

Az első alkalom után úgy éreztem, nem történt semmi, csak feleslegesen dobtam ki a pénzemet. Nem is mentem hát többet.

Azonban – úgy egy év elteltével – ismét kineziológushoz utaltak az orvosaim, mivel még mindig nagyon beteg voltam. Az a szakember, akivel akkor találkoztam, megkért arra, hogy járjak, és legyek türelmes a módszer hatékonyságát illetően.

Úgy döntöttem, hiszek neki, és komolyan kipróbálom ezt a módszert, hátha mégis segít valamiben.

Az idő és a türelem meggyőzött a kineziológia eredményességéről. Másfél évig jártam az említett szakemberhez, és nagyon sok pozitív változás ment végbe ez alatt az idő alatt az életemben. A kezelések után a fejem nagyon furán bizsergett. Éreztem, hogy változik valami, de nem tudtam meghatározni, mi történik pontosan, csak azt tudtam, hogy máris változnak, és változni is fognak a dolgok.
Azt azonban utólag már nyugodtan elmondhatom, hogy az egész életem pozitív irányban alakult, méghozzá, és elsősorban a kineziológiának köszönhetően.

De mi is történik tulajdonképpen a kineziológusnál?

A legtöbb esetben már az első alkalommal is be tudjuk fejezni az első kezelést, viszont első alkalommal előfordulhat, hogy az izomtesztelés létrehozásával foglalkozunk olyan esetben, amikor nehezebben állítjuk be az izmokat a teszteléshez, vagy a kliens kevésbé érzi a tesztelést. Ha az izomtesztelést már mindketten érezzük akkor megbeszéljük a céljaidat, a problémáidat, és azt, hogy mivel dolgozzunk, miben kérsz segítséget.


Egy kezelés alkalmával általában egy problémát meg tudunk oldani.

Kezelés közben bizonyos kérdéseket teszek fel amikre az izom változásai alapján tudjuk meg a válaszokat. Az izomtesztelés alapján kijövő korrekciókkal, felolvasandó szövegekkel, gyakorlatokkal foglalkozunk egészen addig a pontig ahol megkeressük azt az időpontot vissza fele haladva az időben ahol a legjobban meg tudod érteni az ügyedet és ahol a leggyengédebben mehet végbe az oldás. Átbeszéljük a történéseket, és felidézzük az adott eseményhez tartozó érzéseket. Stresszoldó technikák segítségével „levesszük” a stresszt a múltbeli eseményről, a vágyott állapot érzéseire cseréljük ki a jelenlegi érzéseket. Miután megtaláltad a megoldásodat az ügyeddel kapcsolatban a vágyott állapot megerősítésével, betáplálásával jövünk vissza a jelenbe, ahol megbeszéljük a jelenlegi megoldásodat és az új választásaidat, reakcióidat, belső mondataidat. A stresszoldás után megtapasztalhatod, hogy könnyedén képessé válsz a változásra és a változtatásra.

 

Ha úgy érzed, elakadtál, és neked is segítségre lenne szükséged a folytatáshoz, keress meg bátran a következő telefonszámon vagy email címen!

Simon-Balla Xénia kineziológus
+36703613191
xenia.simon.balla@gmail.com

Call Now Button