Nem voltak veled megelégedve a szüleid és ezt éreztették is veled? Túlzott mértékben várták el tőled, hogy jól viselkedj? Gyakran megbüntettek? Kiabáltak? Nem voltak jelen az életedben? Hányszor fogadtad meg gyerekkorodban, hogy te nem így fogsz majd viselkedni szülőként, ha egyszer gyereked lesz!

Hogy ne úgy nevelj, ahogyan téged neveltek!

Sajnos, szülővé válva óhatatlanul belefuthatunk szüleink olyan nevelési mintáiba, amelyeket régen elátkoztunk, és megfogadtuk, hogy mi soha nem leszünk ilyenek. Aztán eljönnek szülőségünk kevésbé stressz-mentes pillanatai, és azon kapjuk magunkat, hogy pont úgy viselkedünk, ahogy anyukánk vagy apukánk tette annakidején, és azt is észrevesszük, hogy mennyire nem akartuk, hogy ez így legyen One Brain® oldások segítségével képessé válhatsz a változtatásra, a szülői minták újra gondolására. Viselkedhetsz másképp, és új, működőképesebb cselekvést, reakciót és belső párbeszédet alakíthatsz ki.

Állandó teljesítménykényszered van? Vajon ki várta el tőled azt, hogy mindig tökéletesen teljesíts? A belső hangod mindig lekicsinylő megjegyzéseket tesz rád? Kinek a szavai lehetnek ezek? Szeretnél megszabadulni a korlátozó hangoktól a fejedben?

Szeretnél megismerkedni egy olyan módszerrel, amely könnyed, biztonságos és pozitív változást hozhatna ebben az ügyben?

Meg tudja keseríteni az életünket az, amikor nem tartjuk magunkat elég jónak, elég kompetensnek vagy bátornak valamihez. Különböző szavakkal, válogatott stílusban szidjuk magunkat, pontosan úgy, ahogyan hallottuk vagy láttuk nevelőinktől. Teljes önrombolást tudunk ilyenkor végrehajtani magunkon, akár úgy is, hogy észre sem vesszük, miért érezzük szerencsétlennek, sikertelennek vagy szerethetetlennek magunkat.

A kineziológiai módszerek segítségével vissza lehet állítani azt a múltban felborult egyensúlyt, amely hatással van a jelenre és meghatározza a mindennapjaidat (stressz helyzetek, lelki problémákhoz kapcsolódó stressz, jelenben történő elakadások oldása). Az oldás során izomtesztelést használok. Ennek segítségével tudom a problémához kapcsolódó információkat az agyból lehívni. Az izom a negatív stressz hatására tónustalanná válik, elgyengülő választ ad (Ülj le, kérlek, mert szeretnék neked valami kellemetlen dolgot mondani! – mondjuk a másik embernek, ha valami kellemetlen dolgot akarunk közölni). Az izom tónusának változásai alapján közösen meg tudjuk határozni, hogy mit tartalmaz a tudatalatti, vagy hol van a legmegfelelőbb kor az adott probléma megértéséhez, amivel dolgoznunk kell. Így tesztelhetőek ki azok a negatív gondolati, viselkedési minták és stressz-válaszok, amelyek a problémához kapcsolódó legjobb megértést biztosítják.

Call Now Button