Nem találod a megfelelő partnert? Hiába keresed, olyan, mintha nem is létezne? Mindenki ugyanolyannak tűnik? Kiüresedett a párkapcsolatod? Már nem tudtok együtt nevetni? Eltűnt a spontaneitás? Nem működik az intimitás közöttetek?

Nem könnyű dolog megtalálni a hozzánk illő partnert. Vannak, akik éveken át keresik kapcsolatból kapcsolatba vándorolva és nem tudják kitalálni, hogy mi lehet a probléma. Meghódítani sem mindig könnyű, de ha ez sikerült, talán még nehezebb megtartani a partnert – anélkül, hogy a kapcsolat idővel ki ne üresedjen. Rengeteg munkát és időbefektetést igényel egy harmonikus párkapcsolat kialakítása, és további, főleg önmagunkon történő munkát a megtartása. A stressz oldásával megváltoztathatod a jelenlegi kapcsolatodban, vagy előző párkapcsolataidban átélt sérelmeidhez köthető automatikus viselkedésedet. Szüleidtől hozott negatív, vagy számodra kedvezőtlen párkapcsolati működéseidet átalakíthatod.

Párkeresési és párkapcsolati stresszek oldása Szabadlélekprojekt - Simon-Balla Xénia

Szeretnél megismerkedni egy olyan módszerrel, amely könnyed, biztonságos és pozitív változást hozhat ebben az ügyben?

Már a megismerkedés is komoly stresszt jelenthet azok számára, akiket sokszor utasítottak vissza. Ilyen esetekben elkerülő viselkedés is kialakulhat, és előfordulhat az is, hogy az illető egyáltalán nem mer kezdeményezni. A partner kiválasztása is nagyon nehéz lehet, ha nem megfelelő szülői mintákat kaptunk, és állandóan olyasvalakibe botlunk bele, aki nem igazán illik hozzánk. Ha idáig mégis sikerült összehoznunk a párkapcsolatot, később a szülői minták felszínre bukkanásai belülről tehetik azt tönkre. De önmagában az is tönkre teheti, hogy egyszerűen nem tudjuk, hogyan kell hosszabb távon megőrizni a boldogságot egy kapcsolatban. Egyszer csak azt vehetjük észre, hogy már semmi közünk egymáshoz, és úgy élünk együtt/és csak egymás mellett élünk, mint a barátok vagy a szobatársak.

A kineziológiai módszerek segítségével vissza lehet állítani azt a múltban felborult egyensúlyt, amely hatással van a jelenre és meghatározza a mindennapjaidat (stressz helyzetek, lelki problémákhoz kapcsolódó stressz, jelenben történő elakadások oldása). Az oldás során izomtesztelést használok. Ennek segítségével tudom a problémához kapcsolódó információkat az agyból lehívni. Az izom a negatív stressz hatására tónustalanná válik, elgyengülő választ ad (Ülj le, kérlek, mert szeretnék neked valami kellemetlen dolgot mondani! – mondjuk a másik embernek, ha valami kellemetlen dolgot akarunk közölni). Az izom tónusának változásai alapján közösen meg tudjuk határozni, hogy mit tartalmaz a tudatalatti, vagy hol van a legmegfelelőbb kor az adott probléma megértéséhez, amivel dolgoznunk kell. Így tesztelhetőek ki azok a negatív gondolati, viselkedési minták és stressz-válaszok, amelyek a problémához kapcsolódó legjobb megértést biztosítják.

Call Now Button