Stresszoldás

Hogyan lehet csökkenteni a stresszt?

Három egyszerű stresszoldó technikát ajánlok, amelyek segítenek a mindennapi stressz kezelésében. A kineziológiai módszerek nagyszerű módokat ajánlanak arra, hogy erősítsük a test öngyógyító képességét olyan stresszoldó technikák segítségével, amelyeket Te is elvégezhetsz magadon.

Kineziológiai technikák a mindennapi stressz csökkentésére.

A mindennapi stressz kezelésének leghatékonyabb módja a kineziológiai gyakorlatok. A kineziológia természetes gyógyító technikákat ajánl, amelyek lehetővé teszik, hogy erősítse teste öngyógyító képességét, miközben csökkenti a stresszt és a szorongást.

Stresszoldó technikák a mindennapi életben.

A vízivásról

Ha kevés víz van a szervezetedben, tested a bélsárból (székrekedés), vagy a vérből szívja vissza a vizet, ezért lassul a vérkeringésed, valamint kevesebb oxigén és tápanyag jut a sejtjeidhez. Romlik a teljesítményed, kevésbé aktívan tudsz tevékenykedni, nehezebben fogsz koncentrálni. Már egy pohár víz is segíthet abban, hogy gondolkodni tudj és figyelni, és növeld kreativitásodat. Semmi extra dolgot nem tesz hozzád, csak bekapcsolja már meglévő energiáidat, és oldja feszültségedet. Mivel tested kétharmad része víz, nagyon fontos, hogy 2-2,5 liter vizet igyál naponta. A víz vezeti az elektromos energiát és irányítja az energetikai állapotodat meghatározó fizikai és kémiai folyamatokat. Sejtjeid ugyanis a sejtfolyadék segítségével kommunikálnak egymással.

Vízívás - Stressz
Homloktartás - Stressz

Csökkentsed a stressz-szinted egy egyszerű technikával

Homlok/Tarkó tartás

Akkor alkalmazd, ha gyors feszültségoldásra van szükséged. Amikor a homlokodon és koponyád hátsó részén van a kezed, a vérkeringést azokra a területekre irányítod, amelyek érzelmek nélkül dolgozzák fel tudatos gondolataidat és vizuális memóriádat.
Amikor feszültséget okozó hatás ér, lekapcsol a tudatos gondolkodás (homloklebeny), és bekapcsol a tarkó, azaz a hátsó nyakszirti lebenynél található elsődleges látómező. Ez a terület mozgósítja ösztönös reakciónkat. Ezen a területen vizsgálod meg a múltadban történt eseményeket, emiatt vagy olyan, amilyen, és ez tartja egyben személyiségedet a szabályok, az erkölcs és a viselkedés, stb. alapján.

Stresszoldó technika egyszerűen.

Mélylégzés

Amilyen egyszerű, annyira hatékony stresszoldó technika. Csak szívd tele a tüdődet, és fújjál ki mindent! Többször ismételd, amíg meg nem könnyebbülsz!

Mély légzés - Stressz

Tedd meg az első lépést a jobb lelki egészség felé

Sajátítsd el Te is s stresszoldó technikákat!

Call Now Button