Párkeresési és párkapcsolati stresszek oldása Szabadlélekprojekt - Simon-Balla Xénia

Párkeresési és párkapcsolati stresszek oldása

 Nem találod a megfelelő partnert? Hiába keresed, olyan, mintha nem is létezne? Mindenki ugyanolyannak tűnik? Kiüresedett a párkapcsolatod? Már nem tudtok együtt nevetni? Eltűnt a spontaneitás? Nem működik az intimitás közöttetek?

Nem könnyű dolog megtalálni a hozzánk illő partnert. Vannak, akik éveken át keresik kapcsolatból kapcsolatba vándorolva és nem tudják kitalálni, hogy mi lehet a probléma. Meghódítani sem mindig könnyű, de ha ez sikerült, talán még nehezebb megtartani a partnert – anélkül, hogy a kapcsolat idővel ki ne üresedjen. Rengeteg munkát és időbefektetést igényel egy harmonikus párkapcsolat kialakítása, és további, főleg önmagunkon történő munkát a megtartása. A stressz oldásával megváltoztathatod a jelenlegi kapcsolatodban, vagy előző párkapcsolataidban átélt sérelmeidhez köthető automatikus viselkedésedet. Szüleidtől hozott negatív, vagy számodra kedvezőtlen párkapcsolati működéseidet átalakíthatod.

Szeretnél megismerkedni egy olyan módszerrel, amely könnyed, biztonságos és pozitív változást hozhat ebben az ügyben?

Már a megismerkedés is komoly stresszt jelenthet azok számára, akiket sokszor utasítottak vissza. Ilyen esetekben elkerülő viselkedés is kialakulhat, és előfordulhat az is, hogy az illető egyáltalán nem mer kezdeményezni. A partner kiválasztása is nagyon nehéz lehet, ha nem megfelelő szülői mintákat kaptunk, és állandóan olyasvalakibe botlunk bele, aki nem igazán illik hozzánk. Ha idáig mégis sikerült összehoznunk a párkapcsolatot, később a szülői minták felszínre bukkanásai belülről tehetik azt tönkre. De önmagában az is tönkre teheti, hogy egyszerűen nem tudjuk, hogyan kell hosszabb távon megőrizni a boldogságot egy kapcsolatban. Egyszer csak azt vehetjük észre, hogy már semmi közünk egymáshoz, és úgy élünk együtt/és csak egymás mellett élünk, mint a barátok vagy a szobatársak.

A kineziológiai módszerek segítségével vissza lehet állítani azt a múltban felborult egyensúlyt, amely hatással van a jelenre és meghatározza a mindennapjaidat (stressz helyzetek, lelki problémákhoz kapcsolódó stressz, jelenben történő elakadások oldása). Az oldás során izomtesztelést használok. Ennek segítségével tudom a problémához kapcsolódó információkat az agyból lehívni. Az izom a negatív stressz hatására tónustalanná válik, elgyengülő választ ad (Ülj le, kérlek, mert szeretnék neked valami kellemetlen dolgot mondani! – mondjuk a másik embernek, ha valami kellemetlen dolgot akarunk közölni). Az izom tónusának változásai alapján közösen meg tudjuk határozni, hogy mit tartalmaz a tudatalatti, vagy hol van a legmegfelelőbb kor az adott probléma megértéséhez, amivel dolgoznunk kell. Így tesztelhetőek ki azok a negatív gondolati, viselkedési minták és stressz-válaszok, amelyek a problémához kapcsolódó legjobb megértést biztosítják.

Kérdésed van? Szívesen fogadom üzeneteidet.

Call Now Button