Az elején szeretném leszögezni, hogy nem tudom.

Nekem mindenesetre gyökeresen megváltoztatta az életemet. A klienseimtől is bőven szoktam hasonló visszajelzéseket kapni, mert van, akinek rendbe jött tőle a házassága, és van, aki meg tudta szakítani a kapcsolatát bántalmazó partnerével. Olyan is van, akinek a gyermekes családja vált általa harmonikussá, másnak sikerült felnőnie általa és végre elindulnia az önállósodás útján. Vannak, akiknek a félelmei szűntek meg, és akadnak olyanok is szép számmal, akik csökkenteni tudták gyógyszeradagjukat a kineziológia segítségével (természetesen orvosi felügyelet mellett). És van, aki már nem idegeskedik többet a munkahelyén. De még sorolhatnám tovább, kinek és hogyan változott meg pozitív irányban az élete a kezeléseknek köszönhetően.

Én azért is tanultam ki ezt a szakmát, mert részben személyes tapasztalatom által, másrészt mások elmondása alapján hatékonynak találtam. Időnként meg szokták tőlem kérdezni, hogy kell-e hinni a kineziológiában ahhoz, hogy működjön. A válaszom minden esetben az, hogy nem. A segítő és a kliens közötti szimpátia és bizalom eredménye az a türelem, aminek hatására bárki megtapasztalhatja a módszer hatékonyságát. Szóval, ha eléggé türelmes és bizalommal teli vagy te is megtapasztalhatod a kineziológia áldásos hatásait.

Vélemények:

„Mindenkinek ajánlom, nekem tényleg segített! Nélküle ma nem lenne jogosítványom…😊”
Anett

„Az oldások hatására nyitottabb lettem az emberek felé, bátran belevágok újabb dolgokba. Kezdem elfogadni magam.
Már nem félek a jövőtől. Eddig a pánik határozta meg az életemet, de a kineziológia hatására lényegesen csökkentek a tüneteim.”
Petra

Ha úgy érzed, elakadtál, és segítségre lenne szükséged a folytatáshoz, keress meg bátran a következő telefonszámon vagy email címen!

Simon-Balla Xénia kineziológus
+36703613191
xenia.simon.balla@gmail.com

Call Now Button